Kvalitet, miljö & arbetsmiljö

Kvalitet, miljö & arbetsmiljö

Fiskebäcks Byggnads AB är medlemmar i Byggföretagen är Povel certifierade & arbetar i enlighet med BKMA:s ledningssystem.

Att arbeta i enlighet med detta system skapar förutsättningar för ett hållbart företagande, vi arbetar med våra KMA-frågor både strategiskt & operativt.
Vi arbetar självklart efter kollektivavtal, respekterar lagar och regler och sätter säkerheten främst. Att arbeta systematiskt med kvalitet, miljö och arbetsmiljö är en självklarhet för oss vilket är ett val som stärker oss, främjar samhället och tryggar den som beställer tjänster från oss.

Vi strävar alltid efter att bli bättre & våra ledande meningar är:

Att säkerställa att projektet genomförs korrekt, vilket innebär regelbunden uppföljning, noggrann dokumentation & kontroll.

Att hålla budget & leverera i tid.

Att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete & sätta tydliga mål, detta innebär att ledning & anställda kontinuerligt kan säkerställa & förbättra verksamheten.

Att arbeta aktivt & projektanpassat för att minska miljöpåverkan, granska energianvändning i projekt, samordna leveranser samt sortera vårt avfall är några av de punkter vi jobbar aktivt med.

Att arbetsmiljön alltid håller hög standard med goda förutsättningar för att må bra på arbetet, detta innebär bland annat trygga & städade arbetsplatser med god gemenskap.

0 +

Genomförda projekt

0 +

Nöjda kunder

0

Medarbetare

0 +

års erfarenhet

Arbetsmiljöpolicy

Detta gör vi genom att:

Kvalitetspolicy

Detta gör vi genom att:

Miljöpolicy

Detta gör vi genom att: